Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Друга сесія Міжнародного вебінару
09.11.2020
16:01

ЦГЗ запрошує на другу сесію міжнародного вебінару

Бюро ВООЗ в Україні за участі Центру громадського здоров’я України 10 листопада об 11:00 розпочне другу сесію міжнародного вебінару до Дня єдиного здоров’я «Керівництво та операційні інструменти для підтримки країн у розвитку їх потенціалу».

Вебінар буде корисний для спеціалістів у сфері громадського здоров’я та ветеринарії, викладачів, науковців та інших осіб, яким цікава тема взаємодії людини і тварин, зокрема зоонозів, безпечності харчових продуктів, санітарного та епідеміологічного благополуччя населення.

Під час сесії розглядатимуть:

  • Тристоронній посібник із зоонозів;
  • процес розробки операційних інструментів, які використовуються в рамках підходу «Єдине здоров’я»;
  • досвід інших країн в імплементації цього підходу.

Нагадуємо, що єдине здоров’я (One Health) — це підхід, який визнає, що здоров’я людей тісно пов’язане зі здоров’ям тварин та навколишнім середовищем.

Лише спільні зусилля фахівців різних сфер, що працюють на місцевому, національному та глобальному рівнях, для поліпшення здоров’я людей, тварин, рослин, охорони дикої природи та навколишнього середовища можуть допомогти впоратися з багатьма загрозами для громадського здоров’я, зокрема: зоонозними та трансмісивними захворюваннями, антибіотикорезистентністю, неінфекційними захворюваннями тощо.

Тож долучайтеся до One Health за посиланням: https://who.zoom.us/j/94932390934.

Пароль: WHOUkr20.

Інші новини