Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Знайди час для навчання!
24.12.2020
14:36

Цього року ЦГЗ розробив 16 нових навчальних курсів для медиків 

За 9 місяців 2020 року для навчання на дистанційній платформі Центру громадського здоров’я зареєструвалося 89 444 людини, а 40 681 — успішно завершили курси та отримали сертифікати. Для порівняння, минулого року записалися 9 875 осіб, а сертифікати отримали 1 926. Тобто кількість слухачів збільшилася майже вдев’ятеро, а кількість сертифікатів — більш ніж у 20 разів.

Онлайн-курси ЦГЗ охоплюють широке коло тем, зокрема: COVID-19, ВІЛ, туберкульоз, гепатити, громадське здоров'я, неінфекційні захворювання та інші. 

Вони будуть корисні медичним і соціальним працівникам, психологам, а також усім, хто хоче дізнатися більше про новітні медичні практики та методи психосоціального супроводу пацієнтів.

Дистанційна освіта  — це сучасний підхід до професійного вдосконалення, а також чудова нагода продовжити навчання та покращити свої знання, навички у потрібній сфері у зручний для себе час і за допомогою провідних фахівців галузі.

Крім того, таке навчання відповідно до наказу МОЗ України від 22.02.2019 № 446 «Деякі питання безперервного професійного розвитку лікарів» є підставою для нарахування балів професійного розвитку. За кожні дві години курсу нараховується 1 бал. Тривалість курсів на платформі ЦГЗ — від 4 до 40 годин. Для успішної атестації  медичні працівники мають отримувати щонайменше 50 балів БПР щороку.

Зверніть увагу, що у зв'язку із пандемією немає обмеження на кількість годин, які зараховуються за дистанційне навчання.

На платформі дистанційного навчання ЦГЗ доступні такі курси:

Платформа дистанційного навчання ЦГЗ: https://bit.ly/38cA2nI.

Інструкція з реєстрації: https://bit.ly/3kWkGaA.

Інші новини