Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
в країні почала працювати Місія міжнародних експертів CDC (США, Атланта). Її учасники: Деніз Трейкофф, Лорен Девідсон, Умід Шарапов.
22.01.2020
14:01

Місія міжнародних експертів CDC

За підтримки офісу CDC в Україні та Центру громадського здоров’я України в країні почала працювати Місія міжнародних експертів CDC (США, Атланта). Її учасники: Деніз Трейкофф, Лорен Девідсон, Умід Шарапов.

Відбулася організаційна зустріч експертів CDC з Віктором Ляшком, заступником міністра охорони здоров’я України, та Ігорем Кузіним, в. о. генерального директора Центру громадського здоров’я України. Було узгоджено порядок перебування експертів та очікувані результати візиту.

Основна мета візиту експертів — оцінити потенціал регіональних центрів громадського здоров’я щодо спроможності створення у них відділів імунізації. Заплановано щоденні зустрічі з профільними фахівцями національного рівня, а також візити до регіонів.

Деніз Трейкофф понад 17 років працює в CDC спеціалісткою із розроблення та підтримання навчальних програм у відділі глобальної імунізації Центру глобального здоров’я. Деніз керувала напрямом розвитку стандартних компетенцій у сфері імунізації та є авторитетною доповідачкою на національних та міжнародних конференціях.

Лорен Девідсон приєдналася до команди відділу глобальної імунізації у 2015 році. Вона допомагає розбудовувати потенціал персоналу, який працює у сфері імунізації, країнам з низьким та середнім рівнем доходу.

Умід Шарапов, лікар-епідеміолог відділу глобальної імунізації, підтримує Національну програму імунізації в Україні. Має понад десятирічний досвід роботи в багатьох країнах світу.

Інші новини