Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Ольга Гвоздецька - віце-голова Європейської ради регіональної мережі Міжнародної асоціації Національних інституцій громадського здоров'я
08.12.2023
17:11

Ольгу Гвоздецьку обрано на посаду віце-голови Європейської ради регіональної мережі Міжнародної асоціації Національних інституцій громадського здоров'я

 

В.о. заступника генерального директора Центру громадського здоров'я Ольгу Гвоздецьку обрали віце-головою регіональної мережі Міжнародної асоціації Національних інституцій громадського здоров'я. 

Голосування відбулось у п'ятницю, 8 грудня, під час засідання Генеральної асамблеї Міжнародної асоціації національних інститутів громадського здоров’я (IANPHI), де усі члени одноголосно обрали кандидатуру Ольги Гвоздецької. 

Крім того, під час сесії IANPHI команда лідерів представила основні моменти та фінансовий звіт асоціації за 2023 рік, оголосила результати голосування за членів рад регіональної мережі, та представила успіхи інститутів-членів з кожної регіональної мережі.

IANPHI об'єднує та зміцнює державні установи, відповідальні за громадське здоров'я, а також функціонує з метою покращення здоров’я у світі, використовуючи досвід й знання інститутів-членів для створення надійних систем громадського здоров’я.

IANPHI є єдиною організацією, яка зміцнює національні інститути громадського здоров’я (NPHI), використовуючи міжнародну структуру розвитку, засновану на фактичних даних. Його унікальна однорангова модель, підкріплена цільовими інвестиціями, веде до довгострокової національної самодостатності. З 2006 року інвестиції помітно покращили потужності в 45 країнах.

IANPHI також є професійною мережею директорів національних інституцій громадського здоров’я, які є досвідченими світовими лідерами, які поділяють багатий досвід громадської охорони здоров’я та впроваджують практичні рішення із захисту та покращення здоров’я. Разом вони складають унікальний глобальний ресурс для зміцнення національного потенціалу охорони здоров’я та зменшення колективної вразливості в усьому світі.

Генеральна асамблея IANPHI є керівним органом IANPHI, який приймає остаточні рішення. Його щорічні збори є визначною точкою в календарі IANPHI, що дозволяє членам зустрічатися, обговорювати та приймати важливі рішення на наступний рік. 

Центр громадського здоров'я є національним членом IANPHI з 2016 року за рішенням виконавчої ради та є активним учасником у засіданнях асоціації з питань розвитку інституцій громадського здоров'я.

Інші новини