Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
ПЦУ провела вакцинацію від COVID - 19 у Львівській області
05.08.2022
18:13

ПЦУ провела вакцинацію від COVID-19 у Львівській області

У Яворівському районі Львівської області відбулася вакцинація від COVID-19, яку організувала Православна Церква України. Провакцинувалося 17 осіб.

COVID-19 змінив наше життя. Багато людей зіштовхнулося з тяжкими наслідками хвороби. Нам зараз може здаватися, що захворювання минуло, адже ми перестаємо тримати його у фокусі своєї уваги. Проте, це оманливе відчуття. Коронавірус SARS-CoV-2 так само може мати важкі наслідки для людей, які в групі ризику. 

В умовах воєнного стану нам не можна забувати про заходи безпеки, що можуть вберегти від цієї недуги. Нам потрібна вакцинація!

Щеплення від COVID-19 відчувається так само як і будь-який інший укол. Біль у руці після вакцинації — це загальне явище, його не потрібно боятися, проте у декого боліти може сильніше через індивідуальні особливості. Загалом реакції на щеплення можуть бути різними: від відсутності будь-яких реакцій до запаморочення.

Відкиньте сумніви та вакцинуйтеся! Адже щеплення може врятувати життя вам та вашим близьким. У час повномасштабної війни ми маємо особливо дбати про своє здоров’я. Пам’ятайте про це.

Інші новини