Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Роман Родина призначений генеральним директором Центру громадського здоров’я
15.02.2021
16:14

Роман Родина призначений генеральним директором Центру громадського здоров’я

15 лютого Наказом МОЗ № 05-о генеральним директором Центру громадського здоров’я призначено Романа Родину. За рішенням Конкурсної комісії від 3 грудня 2020 року Роман Родина переміг у конкурсі на зайняття відповідної посади.

Роман Родина — лікар з комунальної гігієни вищої категорії, лікар-епідеміолог, організатор охорони здоров’я першої категорії. Освіту здобув у Донецькому державному медичному університеті ім. Горького, а трудову діяльність розпочав у Горлівській міській (Донецька область) санепідстанції лікарем-інтерном з комунальної гігієни.

До призначення займав посаду керівника відділу епідеміологічного нагляду за інфекційними хворобами Центру громадського здоров’я. З 14 липня 2020 року очолює штаб із ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, пов’язаної з коронавірусом, згідно з Розпорядженням № 45 Міністра охорони здоров’я Максима Степанова.

З березня 2017 до грудня 2018 року працював заступником генерального директора Центру громадського здоров’я України.

Докладніше про професійний шлях Романа Родини.

Ігор Кузін, який виконував обов’язки генерального директора Центру громадського здоров’я України, відтепер займає посаду заступника генерального директора.

Інші новини