Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
II щорічний форум із питань кадрової політики для медичного персоналу «Кадри вирішують все»
25.01.2022
16:55

Відбудеться II щорічний форум із питань кадрової політики для медичного персоналу «Кадри вирішують все»

27–28 січня на платформі accemedin.com відбудеться II щорічний форум із питань кадрової політики для медичного персоналу «Кадри вирішують все». За участь у форумі можна отримати 10 БПР.

У заході візьмуть участь представники МОЗ України, профільних асоціацій та організацій, закладів охорони здоров’я, закладів вищої медичної та післядипломної освіти й інших провідних експертів у сфері охорони здоров’я. Представники Центру громадського здоров'я долучаться зокрема до круглого столу на тему «Роль ЗВО/ЗПДО на ринку БПР, регулювання БПР та роботи провайдерів: особливості, можливості, потреби, рішення».

Міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко, Президент «Української федерації професійних медичних об'єднань» В'ячеслав Камінський, президент НАМН України Віталій Цимбалюк та голова Ради ректорів при МОЗ України Юрій Колесник матимуть вступну промову на початку форуму. Опісля на учасників чекає насичена програма, яку наповнюватимуть лекції понад тридцяти спікерів. 

Програма форуму: 

Блоки 1-2. Нова модель післядипломної освіти та безперервного професійного розвитку працівників охорони здоров'я в Україні

Блок 3. Майбутнє університетських клінік та лікарень в Україні

Блок 4. Вища освіта в галузі знань «Охорона здоров’я»

Блок 5. Роль медичної сестри в охороні здоров’я: на які зміни варто очікувати?

Блок 6. Лікарське самоврядування. Модель для України

Формат заходу: онлайн-конференція. 

Реєстрація на форум та детальна програма за посиланням: https://bit.ly/3KbnbTs

Форум відбудеться за сприяння Міністерства охорони здоров'я України, за ініціативи Української федерації професійних медичних об'єднань та платформи для безперервного професійного розвитку медпрацівників Accemedin. 

Інші новини