Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
15.01.2020
15:47

ЦГЗ конкурс для субгрантів «Розвиток регіональних центрів громадського здоров'я»

Центр громадського здоров'я України оголошує конкурс для субгрантів «Розвиток регіональних центрів громадського здоров'я», який буде впроваджено шляхом надання Центром фіксованої суми коштів за окремими категоріями витрат на реалізацію національних та регіональних завдань в період з 1 березня  до 31 грудня 2020 року.  

Конкурс спрямований на підтримку та розвиток організаційної спроможності регіональних центрів громадського здоров’я.

Проект розвитку регіональних систем громадського здоров'я впроважується в рамках реалізації гранту Глобального фонду «Прискорити темпи зменшення рівня захворюваності на туберкульоз та BIЛ за рахунок забезпечення загального доступу до своєчасної та якісної діагностики i лікування туберкульозу та МРТБ, шляхом розширення доказової медичної профілактики, діагностики та лікування BIЛ та створення стійкої та життєздатної системи охорони здоров'я».

Конкурсант має бути установою/закладом охорони здоров’я, що діє в таких областях: Вінницька, Дніпропетровська, Донецька, Сумська, Запорізька, Київська, Миколаївська, Одеська, Івано-Франківська, Харківська, Хмельницька, Чернігівська чи місті Київ.

Із завданнями конкурсу, його умовами та переліком документації, необхідної для участі, можна ознайомитися тут.

Для участі в конкурсі необхідно надати фінальні матеріали проекту до 30 січня 2020 р. в електронному вигляді на офіційну пошту info@phc.org.ua. Матеріали, подані після кінцевого терміну, в неповному обсязі та/або з порушенням вимог оцінюватись не будуть. Рішення про результати конкурсу буде повідомлено до 06.02.2020 р.

Додатки: форми описової частини проекту, таблиці індикаторів, робочого плану, бюджету, тренінгового плану, плану закупівель.
 
Консультації щодо заповнення проектної пропозиції або інших додатків будуть надаватись до 24 січня 2020 р. у письмовому вигляді за запитами, що надійшли на адресу rssh.gf.2020@gmail.com (в темі питання, будь-ласка,  зазначте: «Конкурс РЦГЗ_назва області»).
 
Також  17.01.2020 з 10:00 до 11:30 проходитиме вебінар з написання проєктних заявок в рамках цього конкурсу. Питання та реєстрація у вебінарі 16.01.20 до 16.00 за посиланням: https://forms.gle/W9bkx1cLoFHAhZTu9
Вебінар буде проходити в віртуальній кімнаті: https://webinar.phc.org.ua/b/pub-yzu-qhv
Інші новини