Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
Інтервенційна епідеміологічна служба ЦГЗ запрошує на навчання
31.03.2020
12:40

Інтервенційна епідеміологічна служба ЦГЗ запрошує на навчання

Інтервенційна епідеміологічна служба (ІЕС-Укр) ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗ України» розпочинає прийом заявок на відбір резидентів до участі у третій когорті 2020–2022 рр.

Навчальний курс має розпочатися у червні 2020 р. у Києві. До участі в програмі запрошуються лікарі — епідеміологи, гігієністи, бактеріологи, вірусологи, мікробіологи-вірусологи, епізоотологи, біологи, лаборанти і працівники лабораторій з вищою немедичною освітою, а також представники відповідних спеціальностей з інших структур та установ поза системою охорони здоров’я.

Заповнену заявку і резюме треба надіслати на адресу ies@phc.org.ua до 15 квітня 2020 р. включно.

Програму підготовки з польової епідеміології (ППЕ-Укр) було засновано 2016 р. МОЗ України спільно із Центром громадського здоров’я України та Центрами контролю та профілактики захворювань Департаменту охорони здоров’я США (CDC), а навчання першої когорти розпочалося 2018 р.

Головною метою навчання є поліпшення стану здоров’я населення окремих регіонів та країни загалом шляхом зміцнення систем громадського здоров’я та покращення реагування на пріоритетні захворювання.

Навчання відбувається за підтримки Центрів контролю та профілактики захворювань Департаменту охорони здоров’я США (CDC), Агентства зменшення загрози Міністерства оборони США, програми Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією і за технічної підтримки ВООЗ.

Інші новини