Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
11.12.2019
15:11

ЦГЗ оголошує конкурс для субгрантів «Розвиток регіональних центрів громадського здоров'я»

Центр громадського здоров'я України оголошує конкурс для субгрантів «Розвиток регіональних центрів громадського здоров'я», який буде впроваджено шляхом надання Центром фіксованої суми коштів за окремими категоріями витрат на реалізацію національних та регіональних завдань в період з 1 лютого 2020 р. до 31 грудня 2020 р.  

Конкурс спрямований на підтримку та розвиток організаційної спроможності регіональних центрів громадського здоров’я.

Проект розвитку регіональних систем громадського здоров'я впроважується в рамках реалізації гранту Глобального фонду для боротьби з СНІДом, туберкульозом та малярією в Україні «Прискорити темпи зменшення рівня захворюваності на туберкульоз та BIЛ за рахунок забезпечення загального доступу до своєчасної та якісної діагностики i лікування туберкульозу та МРТБ, шляхом розширення доказової медичної профілактики, діагностики та лікування BIЛ та створення стійкої та життєздатної системи охорони здоров'я».

Конкурсант має бути установою/закладом охорони здоров’я, що діє в наступних областях: Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Закарпатська, Запорізька, Івано-Франківська, Київська, Кіровоградська, Луганська, Львівська, Миколаївська, Чернівецька, Одеська, Полтавська, Рівненська, Сумська, Тернопільська, Харківська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська, Чернігівська чи місті Київ.

Із завданнями конкурсу, його умовами та переліком документації, необхідної для участі, можна ознайомитися тут.

Для участі в конкурсі необхідно надати матеріали в електронному вигляді на адресу info@phc.org.ua а також в паперовому вигляді на адресу: вул. Ярославська, 41, м. Київ, 04071, Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України».

Додатки:

 
Для отримання консультації щодо заповнення проектної пропозиції або інших додатків, звертайтеся до фахівця з розвитку регіональних систем громадського здоров’я Ксенії Сердюк (k.serdiuk@phc.org.ua+38093 857 40 51), або керівника відділу розвитку регіональних систем громадського здоров’я Ірини Агеєвої (i.ageyeva@phc.org.ua+38067 214 21 38) до 17.12.2019.
Інші новини