Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
До уваги партнерів та контрагентів!  
27.06.2019
18:28

До уваги партнерів та контрагентів!  

У зв’язку зі змінами в термінах виконання замовлень послуг профілактики ВІЛ-інфекції серед груп найбільшого ризику за кошти державного бюджету повідомляємо про відповідну зміну строків оголошення тендеру. Надання послуг має розпочатись з вересня 2019 року, отже всі бажаючи надати державі цю послугу зможуть взяти участь в прозорому тендері до кінця літа.

Процес переходу на державне фінансування послуг, пов'язаних із супроводом та профілактикою ВІЛ, розпочався відповідно до постанови про «Деякі питання надання послуг представникам групи підвищеного ризику щодо інфікування ВІЛ та людям, які живуть з ВІЛ» Уряд затвердив 12 червня 2019 року.

Безперервність надання якісних послуг в межах програм профілактики ВІЛ-інфекції та догляду та підтримки людей, як живуть з ВІЛ  до закінчення державного тендеру надаватимуть основні виконавці гранту Глобального фонду - МБФ "Альянс громадського здоров’я" та БО "100% життя".

Ми дякуємо за розуміння тим організаціям, які проявили інтерес до оголошеної закупівлі та доклали зусиль аби взяти в ній участь. Наголошуємо, що зміст закупівлі та вимоги не будуть змінюватись – зміна виключно в термінах виконання. Всі зацікавлені учасники зможуть знов подати всі ті ж самі документи аби взяти участь у відборі.

Інші новини