Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
25.06.2019
11:13

Референс-лабораторія ЦГЗ приєдналася до ресурсу CDC TRAIN

Лікарі референс-лабораторій Центру громадського здоров’я України приєдналися до ресурсу CDC TRAIN – системи управління навчанням у режимі онлайн, яка пропонує доступ до тисячі можливостей підвищення кваліфікації фахівців галузі громадського здоров’я. Відтепер у розпорядженні лікарів Центру – безліч вебінарів, аудіо- та відеоконференцій з різних напрямків: епідеміології, ВІЛ/СНІДу, інфекційних захворювань тощо.

Запропонована CDC онлайн-платформа також дозволяє прийняти участь у віртуальних вправах із розв’язування діагностичних завдань, що дозволяє оцінити компетентність фахівців та виявити напрямки, що потребують додаткового опрацювання.

Так, нещодавно співробітники лабораторії з дослідження особливо небезпечних патогенів пройшли оцінювання компетентності з виявлення агентів біологічної загрози та реагування на надзвичайні ситуації. Фахівці продемонстрували високий рівень знань та навичок, а також отримали досвід використання міжнародних онлайн ресурсів для професійного розвитку та підтвердження власної компетентності.

Інші новини