Перейти до основного вмісту
Час обирати здоров'я
В Україні стартував Конгрес з питань інфекцій, що передаються статевим шляхом - "IUSTI UKRAINE CONGRESS"
09.11.2023
12:19

В Україні стартував Конгрес з питань інфекцій, що передаються статевим шляхом - "IUSTI UKRAINE CONGRESS"

9 та 10 листопада 2023 року з 9:00 до 17:00 за ініціативи заступника міністра охорони здоров’я України – головного державного санітарного лікаря України Ігоря Кузіна та підтримки Кабінету міністрів і Центру громадського здоров’я відбудеться Конгрес з питань інфекцій, що передаються статевим шляхом (ІПСШ) - "IUSTI UKRAINE CONGRESS".

Захід пройде в онлайн-форматі за участю Національної служби здоров’я України, провідних міжнародних фахівців та експертів України дерматовенерологічної, акушерсько-гінекологічної, урологічної, загальної практики – сімейної медицини, терапевтичної та педіатричної спеціальностей.

Відеозапис Конгресу буде доступним всім зареєстрованим протягом 3 місяців. Участь безоплатна. Зареєструватися та переглянути його ви можете за посиланням.

Щодня у світі відбувається понад 1 мільйон випадків зараження інфекціями, що передаються статевим шляхом (ІПСШ), більшість з яких протікають безсимптомно.

ІПСШ мають значний вплив на сексуальне та репродуктивне здоров'я населення та економіку держав. Проблеми ІПСШ можуть бути пов’язані зі стигматизацією, призводити до виникнення онкологічних захворювань,безпліддя, розвитку ускладнень у період вагітності, а також підвищують ризик щодо зараження та передачі ВІЛ-інфекції.

Під час конгресу "IUSTI UKRAINE CONGRESS":

● розглянуть глобальні стратегії сектору охорони здоровʼя України щодо ІПСШ;

● проаналізують міжнародний погляд на проблему ІПСШ;

● привернуть увагу до міждисциплінарного ведення випадків ІПСШ;

● висвітлять актуальні питання, нові наукові здобутки та останні інновації, що стосуються діагностики, лікування та профілактики ІПСШ;

● обговорять сучасні тенденції щодо епідемії сифілісу у світі, нові нормативні документи та терапевтичні підходи;

● розглянуть підходи щодо ведення випадків хронічних генітальних дерматозів та урогенітальної онкопатології.

Учасники Конгресу отримають сертифікат на 10 балів БПР. Їх розсилають одноразово протягом 30 днів після закінчення заходу у порядку черговості учасникам, які були присутні онлайн та пройшли опитування. 

Тож для отримання сертифікату "живе/live" включення є обов'язковим. Після закінчення заходу передбачено опитування.

Звертайтесь у разі потреби з 9:00 до 18:00 до технічної підтримки за номером: 050 150 8081 (Viber, Telegram).

Інші новини